Testimonials

HS_20191101_Rene Londeman_0040-bewerkt-testimonial.jpg

★ ★ ★ ★ ★

Afgelopen vrijdag bij Rob van der Post prachtige foto’s gemaakt. Na een warm ontvangst met een kop koffie naar de studio op zolder. Met Rob samen verschillende test foto’s gemaakt om uiteindelijke de 3 mooiste foto’s te behouden. Een professionele fotograaf met inzicht, ervaring en kennis voor een treffend resultaat. Aanrader!

René M. Londeman

testimonials-2-rob-van-der-post-photography.jpg

★ ★ ★ ★ ★

Onlangs heeft Rob mijn LinkedIn profielfoto gemaakt. Zeer tevreden over het resultaat. Rob is een vakman die als geen ander weet hoe je een professionele indruk achterlaat op LinkedIn. Ook alle partners van 365 Business Support zijn zeer tevreden! Bekijk hier alle foto's van de partners die Rob heeft genomen www.365business-support.nl/partners

Marc Steentjes

testimonials-3-rob-van-der-post-photography.jpg

★ ★ ★ ★ ★

Ik heb Rob leren kennen via een doorverwijzing van een warme connectie. Ik wilde voor mijn LinkedIN-profiel een professionele profielfoto hebben en daarvoor moest ik zeker bij Rob zijn. Ik heb contact opgenomen met Rob - toen voor mij een nog onbekend iemand - en kon al een paar dagen daarna bij hem in zijn studio in Delft terecht. Wat een vakman en ook nog eens een mooie mens. Hij nam alle tijd voor mij en heeft vanuit verschillende poses - en andere kleding- profielfoto's gemaakt. De mooiste prijkt nu op mijn LinkedIN-pagina. Ik raad Rob en zijn werk van harte aan.

Rob Mes

testimonials-4-rob-van-der-post-photography.jpg

★ ★ ★ ★ ★

Rob is zeer communicatief, duidelijk, geeft goede instructies maar vooral: maakt goede foto's die hij zo nodig nog een leuke finishing touch geeft. Een aanbeveling.

Bas Vogel