Over Rob

Eigenaar Rob van der Post brengt zijn kennis van de corporate wereld en fotografie samen in RCP Photography, met bijzondere focus op headshots en bedrijfsfotografie: “Als gespecialiseerd headshot fotograaf zorg ik er in alle rust voor dat u authentiek, professioneel én benaderbaar overkomt door de allerbeste foto te maken die ooit van u genomen is. En daarmee help ik u om uw doelen te bereiken.” Particulieren die op zoek zijn naar een goede profielfoto voor LinkedIn of CV en organisaties die een bedrijfsreportage of zakelijke portretten nodig hebben, kunnen terecht bij RCP Photography. Branding en storytelling op beeld, vertaald vanuit uw wensen en doelen.

Resultaatgericht fotograferen

Grote corporates of startende bedrijven, commercieel of non-profit, elke aanvraag wordt vertaald naar een maatwerkoplossing. “Door mijn achtergrond als HR manager en interimmer, weet ik precies waar recruiters naar op zoek zijn. Een professionele en benaderbare uitstraling zorgt voor vertrouwen en geeft een positieve eerste indruk. Het is dan ook míjn verantwoordelijkheid om een goede foto af te leveren.” Mensen, processen, de werkomgeving of producten in beeld brengen vragen elk om een andere aanpak. Die aanpak gaat hand in hand met de gewenste doelstelling. Met als resultaat een herkenbaar beeld met een blijvende indruk en connectie.

home-uspsuitgebreid-sterren-RCPphotography.svg

Professioneel

Hoogwaardige kwaliteit van het product en de dienstverlening. Op locatie of in de studio, altijd gericht op een aangename samenwerking.

home-uspsuitgebreid-sterren-RCPphotography.svg

Benaderbaar

RCP Photography uit Delft onderscheidt zich met oprechte interesse, persoonlijke aandacht en een algehele prettige ervaring. 

home-uspsuitgebreid-sterren-RCPphotography.svg

Resultaatgericht

Mensen verrassen met een treffend en compleet resultaat, ontstaan uit de ideale mix van materiaal, apparatuur, kennis en connectie.

home-uspsuitgebreid-sterren-RCPphotography.svg

Verantwoordelijkheid

Authenticiteit, persoonlijkheid en gevoel weergeven in een krachtige foto of portret. De standaard bij RCP Photography.