Over Rob

Ik ben Rob van der Post en ik breng mijn kennis van de corporate wereld en fotografie samen in RCP Photography, met mijn bijzondere focus op headshots en bedrijfsfotografie. Als gespecialiseerd headshot fotograaf zorg ik er in alle rust voor dat jij authentiek, professioneel én benaderbaar overkomt door de allerbeste foto te maken die ooit van jou genomen is. En daarmee help ik je om jouw doelen te bereiken.
Ondernemers en particulieren die op zoek zijn naar een goede profielfoto voor LinkedIn of CV en organisaties die een bedrijfsreportage of zakelijke portretten nodig hebben, kunnen terecht bij mij. Ik zorg graag voor je branding en storytelling op beeld, vertaald vanuit jouw wensen en doelen.

Resultaatgericht fotograferen

Grote corporates of startende bedrijven, commercieel of non-profit, elke aanvraag vertaal ik naar een maatwerkoplossing. Door mijn achtergrond als HR manager en interim professional, weet ik precies waar recruiters en opdrachtgevers naar op zoek zijn. Een professionele en benaderbare uitstraling zorgt voor vertrouwen en geeft een eerste indruk met impact.
Het is míjn verantwoordelijkheid om een goede foto af te leveren. Mensen, processen, de werkomgeving of producten in beeld brengen vragen elk om een andere aanpak. Die aanpak gaat hand in hand met de gewenste doelstelling. Met als resultaat een herkenbaar beeld met een blijvende indruk en connectie.

home-uspsuitgebreid-sterren-RCPphotography.svg

Professioneel

Hoogwaardige kwaliteit van het product en de dienstverlening. Op locatie of in de studio, altijd gericht op een aangename samenwerking.

home-uspsuitgebreid-sterren-RCPphotography.svg

Benaderbaar

RCP Photography uit Delft onderscheidt zich met oprechte interesse, persoonlijke aandacht en een algehele prettige ervaring. 

home-uspsuitgebreid-sterren-RCPphotography.svg

Resultaatgericht

Mensen verrassen met een treffend en compleet resultaat, ontstaan uit de ideale mix van materiaal, apparatuur, kennis en connectie.

home-uspsuitgebreid-sterren-RCPphotography.svg

Verantwoordelijkheid

Authenticiteit, persoonlijkheid en gevoel weergeven in een krachtige foto of portret. De standaard bij RCP Photography.