Profielfoto en Brandingfoto's

Onze eerste indruk van elkaar vindt steeds vaker online plaats, via een profielfoto op LinkedIn of uw website. Kom professioneel, authentiek en benaderbaar over bij een potentiële werkgever of opdrachtgever.

Profielfoto

Wilt u een professioneel portret of headshot voor uw zakelijke profiel? RCP Photography is gespecialiseerd in headshots en bedrijfsfotografie voor al uw zakelijke doeleinden. Een nieuwe foto voor LinkedIn, uw website, CV of presentatie, valt of staat met een professionele aanpak en uitvoering. Door het inzetten van een zakelijke profielfoto valt u op bij potentiële werkgevers en opdrachtgevers. In slechts een fractie van een seconde wordt een eerste indruk bepaald en een keuze gemaakt. U wilt authentiek overkomen, precies zoals u ook in het dagelijks leven bent.

Gericht op persoonlijkheid

Een natuurlijke, professionele en benaderbare uitstraling is gewenst in ieder zakelijk portret. Portretten hebben de focus op iemands gezicht. Met de juiste belichting, aanwijzingen en een comfortabele en ontspannen sfeer komt een goede foto vaak vanzelf. Tijdens het fotograferen kan meegekeken worden op het scherm. Zo zult u zien dat met kleine aanwijzingen en tips een verrassend resultaat wordt behaald. Uw persoonlijkheid schijnt door in de foto en zorgt voor een herkenbaar en authentiek beeld. Beroemd fotograaf Peter Hurley heeft met The Headshot Crew een enorm netwerk van professionals opgericht. Fotograaf Rob is lid en blijft zich doorontwikkelen met nieuwe technieken en het gebruik van de beste apparatuur en materialen.

Profielfoto minishoot

In een profielfoto minishoot van 45 minuten in de studio werken we stap voor stap naar één profielfoto die voor u het verschil maakt.

Deze foto ontvangt u digitaal en geretoucheerd in hoge resolutie én geoptimaliseerd voor onder andere gebruik op LinkedIn.

Voor een profielfoto minishoot van 45 minuten betaalt u 160 euro incl. BTW. Voor extra foto’s betaalt u 35 euro per extra geretoucheerde foto. 

Plan gelijk de Minishoot

Profielfoto shoot

In een profielfotoshoot van 60 minuten in de studio werken we stap voor stap naar 3 profielfoto's die voor u het verschil maken. Er is ruim voldoende tijd om een aantal keer uw kleding te wijzigen, zodat u drie foto's met verschillende uitstraling krijgt.

U ontvangt digitaal en geretoucheerd de geselecteerde foto's in hoge resolutie en geoptimaliseerd voor onder andere gebruik op LinkedIn.

Voor een profielfotoshoot van 60 minuten betaalt u 200 euro incl. BTW. Voor extra foto’s betaalt u 35 euro per extra geretoucheerde foto. 

 

 

⇒ MEEST GEKOZEN SHOOT ⇐

Plan gelijk de Profielfotoshoot

Profielfoto & Branding shoot

In een profielfoto & brandingshoot van 3 uur werken we eerst stap voor stap in mijn studio naar 3 profielfoto's die voor u het verschil maken. Er is ruim voldoende tijd om een aantal keer uw kleding te wijzigen, zodat u foto's met verschillende uitstraling krijgt.

Na het eerste uur in de studio, gebruiken we de laatste twee uur om in Delft - binnen en buiten - diverse personal / corporate branding foto's te maken. We selecteren samen 10 brandingfoto's die voor u het verschil maken!

U ontvangt digitaal de geselecteerde geretoucheerde foto's in hoge resolutie en geoptimaliseerd voor onder andere gebruik op LinkedIn.

Voor een profielfoto & branding shoot van 3 uur betaalt u 750 euro incl. BTW. Voor extra foto’s betaalt u 35 euro per extra geretoucheerde foto.

Plan gelijk de Brandingshoot

Retoucheren betekent overigens dat ik de oneffenheden in de huid, eigenwijze haren en dergelijke netjes maak. Er wordt heel licht geretoucheerd; het is de bedoeling dat u uiteraard gewoon blijft zoals u bent!

 

Natuurlijk kan ik ook professionele profielfoto's maken voor uw hele afdeling of bedrijf; neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor het maken van profielfoto's voor grotere groepen.

Ik kan ook bij u op uw locatie foto's maken met mijn mobiele studio; hiervoor geldt een toeslag van 20%. Neem contact op om de mogelijkheden voor een shoot op uw locatie te bespreken.