Profielfoto's voor een eerste indruk met impact

Onze eerste indruk van elkaar vindt steeds vaker online plaats, via een profielfoto op LinkedIn of uw website. Kom professioneel, authentiek en benaderbaar over bij een potentiële werkgever of opdrachtgever.

Een eerste indruk met impact

Je gebruikt je profielfoto met een doel. Of het nu op je CV, website of LinkedIn profiel is: je doel is om jouw diensten te verkopen. Of om de producten van je bedrijf te verkopen. Maar bovenal om jezelf te verkopen! Als jíj met jouw profiel een goede indruk maakt, dan vormt dat de basis voor verdere samenwerking.

Jezelf verkopen houdt vooral in: een goede eerste indruk maken waarin jij competent en betrouwbaar overkomt. Die eerste indruk wordt in slechts 0,1 seconde gevormd, en dat komt dus volledig vanuit je profielfoto.

Pak de kansen die op je pad komen

Een profielfoto met impact opent deuren en creëert kansen. Je profielfoto brengt in 100 milliseconden jouw Professionaliteit over, waardoor de lezer zich met vertrouwen verdiept in jouw profiel, CV of website. Doordat jouw profielfoto Benaderbaarheid uitstraalt, leg je daarna makkelijk contact. En door de Authentieke uitstraling van jouw foto, word je bij persoonlijk contact direct herkend en bouw je het vertrouwen uit naar een goede start van een nieuwe samenwerking.

Zo opent jouw profielfoto deuren voor je en creëer het nieuwe kansen voor jou!

HS_20191101_Rene Londeman_0040-bewerkt-testimonial.jpg

★ ★ ★ ★ ★René M. Londeman

Een professionele fotograaf met inzicht, ervaring en kennis voor een treffend resultaat. Aanrader!

testimonials-2-rob-van-der-post-photography.jpg

★ ★ ★ ★ ★Marc Steentjes

Rob is een vakman die als geen ander weet hoe je een professionele indruk achterlaat op LinkedIn.

testimonials-3-rob-van-der-post-photography.jpg

★ ★ ★ ★ ★Rob Mes

Wat een vakman en ook nog eens een mooie mens. Hij nam alle tijd voor mij.

Investeer nu in een profielfoto die voor jou het verschil maakt!

Profielfoto minishoot

In een profielfoto minishoot van 45 minuten in de studio werken we stap voor stap naar één profielfoto die voor jou het verschil maakt.

Deze foto ontvang je digitaal en geretoucheerd in hoge resolutie én geoptimaliseerd voor onder andere gebruik op LinkedIn.

Voor een profielfoto minishoot van 45 minuten betaal je 200 euro incl. BTW. Voor extra foto’s betaal je 35 euro per extra geretoucheerde foto. 

Plan gelijk de Minishoot

Profielfoto shoot

In een profielfotoshoot van 60 minuten in de studio werken we stap voor stap naar 3 profielfoto's die voor jou het verschil maken. Er is ruim voldoende tijd om een aantal keer je kleding te wijzigen, zodat je drie foto's met verschillende uitstraling krijgt.

Je ontvangt digitaal en geretoucheerd de geselecteerde foto's in hoge resolutie en geoptimaliseerd voor onder andere gebruik op LinkedIn.

Voor een profielfotoshoot van 60 minuten betaal je 242 euro incl. BTW. Voor extra foto’s betaal je 35 euro per extra geretoucheerde foto. 

 

 

⇒ MEEST GEKOZEN SHOOT ⇐

Plan gelijk de Profielfotoshoot

Profielfoto & Branding shoot

In een profielfoto & brandingshoot van 3 uur werken we eerst stap voor stap in mijn studio naar 3 profielfoto's die voor jou het verschil maken. Er is ruim voldoende tijd om een aantal keer je kleding te wijzigen, zodat je foto's met verschillende uitstraling krijgt.

Na het eerste uur in de studio, gebruiken we de volgende twee uur om in Delft - binnen en buiten - diverse personal / corporate branding foto's te maken. We selecteren samen 10 brandingfoto's die voor jou het verschil maken!

Je ontvangt digitaal de geselecteerde geretoucheerde foto's in hoge resolutie en geoptimaliseerd voor onder andere gebruik op LinkedIn.

Voor een profielfoto & branding shoot van 3 uur betaal je 800 euro incl. BTW. Voor extra foto’s betaal je 35 euro per extra geretoucheerde foto.

Plan gelijk de Brandingshoot

Retoucheren betekent overigens dat ik de oneffenheden in de huid, eigenwijze haren en dergelijke netjes maak. Er wordt heel licht geretoucheerd; het is de bedoeling dat je uiteraard gewoon blijft zoals je bent!

 

Natuurlijk kan ik ook professionele profielfoto's maken voor jouw hele afdeling of bedrijf; neem contact op om de mogelijkheden te bespreken voor het maken van profielfoto's voor grotere groepen.

Ik kan ook bij jou op je locatie foto's maken met mijn mobiele studio; hiervoor geldt een toeslag van 20%. Neem contact op om de mogelijkheden voor een shoot op jouw locatie te bespreken.