Bedrijfsfotografie

Vertel het verhaal over uw organisatie, werkwijze en medewerkers via fotografie en beeld. Een nieuwe manier van storytelling die opvalt bij de doelgroep.

Bedrijfsfotografie

Zakelijke portretten van uw medewerkers, uw locatie en werkomgeving in beeld of een sfeerverslag van uw werkwijze en producten; RCP Photography vertaalt uw doel in professionele foto’s. Elke opdracht is uniek en vraagt om een maatwerkoplossing. Samen met de opdrachtgever wordt gekeken naar de ideale aanpak, timing en uitvoering. De ideeën en doelen worden besproken om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. Of u nu klanten of kandidaten wilt werven of de sfeer van uw organisatie wilt laten vastleggen, elke aanvraag wordt professioneel opgepakt en uitgevoerd.

Vertaalslag naar beeld

Bedrijfsfotografie is multi-inzetbaar. Uw zakelijke foto’s kunt u laten plaatsen op websites, social media kanalen en zelfs in print. Via een intake- en kennismakingsgesprek worden uw doelen en wensen helder. Door de corporate achtergrond van fotograaf Rob, zijn zakelijke termen en commerciële doeleinden snel door te vertalen naar een resultaatgericht concept. Vanuit die gezamenlijke visie worden de beelden geschoten. Storytelling via fotografie. Het verhaal van uw organisatie komt tot leven en spreekt de doelgroep aan. Klanten, prospects, partners en medewerkers ervaren herkenning en vertrouwen in goede foto’s. Authentiek overkomen is misschien wel het belangrijkste en meeste gewaardeerde uitkomst. RCP Photography bezit de kennis, materialen en apparatuur om die connectie met uw doelgroep te maken.

Heeft u interesse in bedrijfsfotografie?

Maak hier een afspraak