Bedrijfsfotografie

Vertel het verhaal over jouw organisatie, werkwijze en medewerkers via fotografie en beeld. Een nieuwe manier van storytelling die opvalt bij jouw doelgroep.

Bedrijfsfotografie

Zakelijke portretten van je medewerkers, jouw locatie en werkomgeving in beeld of een sfeerverslag van je werkwijze en producten; RCP Photography vertaalt jouw doel in professionele foto’s. Elke opdracht is uniek en vraagt om een maatwerkoplossing. Samen met de opdrachtgever kijk ik naar de ideale aanpak, timing en uitvoering. We bespreken de ideeën en doelen om zo tot het gewenste eindresultaat te komen. Of je nu klanten of kandidaten wilt werven of de sfeer van je organisatie wilt laten vastleggen, elke aanvraag wordt professioneel opgepakt en uitgevoerd.

Vertaalslag naar beeld

Bedrijfsfotografie is multi-inzetbaar. Je zakelijke foto’s kun je laten plaatsen op websites, social media kanalen en zelfs in print. Via een intake- en kennismakingsgesprek maken we jouw doelen en wensen. Door de corporate achtergrond van fotograaf Rob, zijn zakelijke termen en commerciële doeleinden snel door te vertalen naar een resultaatgericht concept. Vanuit die gezamenlijke visie worden de beelden geschoten. Storytelling via fotografie. Het verhaal van jouw organisatie komt tot leven en spreekt je doelgroep aan. Klanten, prospects, partners en medewerkers ervaren herkenning en vertrouwen in goede foto’s. Authentiek overkomen is misschien wel het belangrijkste en meeste gewaardeerde uitkomst. RCP Photography bezit de kennis, materialen en apparatuur om die connectie met jouw doelgroep te maken.

Heb je interesse in bedrijfsfotografie?

Maak hier een afspraak