Profielfoto's voor een eerste indruk met impact

Onze eerste indruk van elkaar vindt steeds vaker online plaats, via een profielfoto op LinkedIn of uw website. Kom professioneel, authentiek en benaderbaar over bij een potentiële werkgever of opdrachtgever.

Een eerste indruk met impact

Je gebruikt je profielfoto met een doel. Of het nu op je CV, website of LinkedIn profiel is: je doel is om jouw diensten te verkopen. Of om de producten van je bedrijf te verkopen. Maar bovenal om jezelf te verkopen! Als jíj met jouw profiel een goede indruk maakt, dan vormt dat de basis voor verdere samenwerking.

Jezelf verkopen houdt vooral in: een goede eerste indruk maken waarin jij competent en betrouwbaar overkomt. Die eerste indruk wordt in slechts 0,1 seconde gevormd, en dat komt dus volledig vanuit je profielfoto.

Pak de kansen die op je pad komen

Een profielfoto met impact opent deuren en creëert kansen. Je profielfoto brengt in 100 milliseconden jouw Professionaliteit over, waardoor de lezer zich met vertrouwen verdiept in jouw profiel, CV of website. Doordat jouw profielfoto Benaderbaarheid uitstraalt, leg je daarna makkelijk contact. En door de Authentieke uitstraling van jouw foto, word je bij persoonlijk contact direct herkend en bouw je het vertrouwen uit naar een goede start van een nieuwe samenwerking.

Zo opent jouw profielfoto deuren voor je en creëer het nieuwe kansen voor jou!

HS_20191101_Rene Londeman_0040-bewerkt-testimonial.jpg

★ ★ ★ ★ ★René M. Londeman

Een professionele fotograaf met inzicht, ervaring en kennis voor een treffend resultaat. Aanrader!

testimonials-2-rob-van-der-post-photography.jpg

★ ★ ★ ★ ★Marc Steentjes

Rob is een vakman die als geen ander weet hoe je een professionele indruk achterlaat op LinkedIn.

testimonials-3-rob-van-der-post-photography.jpg

★ ★ ★ ★ ★Rob Mes

Wat een vakman en ook nog eens een mooie mens. Hij nam alle tijd voor mij.

Pak je kansen dit jaar: trakteer jezelf vandaag nog op een profielfoto met impact!

Voor een fotoshoot van 60 minuten in de studio betaal je 242 euro incl. BTW. Hiervoor ontvang je digitaal 3 geretoucheerde foto's, in hoge resolutie en geoptimaliseerd voor onder andere gebruik op LinkedIn. Voor extra foto’s betaal je 35 euro incl. BTW per extra geretoucheerde foto.

SPECIALE AANBIEDING

Ik vind het erg fijn dat je als nieuwe connectie mijn netwerk hebt versterkt! Ik help jou dan ook graag om jouw doelen te bereiken en nieuwe kansen te pakken.

Als je nu je sessie boekt, krijg je daarom nu tijdelijk 10% korting op jouw fotoshoot!
Je betaalt nu dus maar 218 euro incl. BTW!

Plan gelijk een afspraak

Let op: dit aanbod is nog maar 4 dagen geldig!