Ik ben al meer dan vijftien jaar hobby fotograaf. Ik ben gestart met een Nikon F301 spiegelreflexcamera en ik gebruik momenteel een Nikon D850, een Nikon D500 en een Nikon 1V1. Ik fotografeer normaal gesproken als zogenaamd ‘vrij werk’ macro & close-up onderwerpen, en ook landschappen en natuur. Soms fotografeer ik ook architectuur.

Sinds 2016 ben ik ook professioneel begonnen met het fotograferen van mensen; dat vind ik een geweldig leuke uitdaging. Voor glamour en beauty portretten en headshots gebruik ik een kleine studio setting, die ik ook makkelijk naar andere locaties mee kan nemen. Daarnaast doe ik ook heel graag bruiloftsfotografie, evenementenfotografie, productfotografie en bedrijfsfotografie.
Ook gebruik ik, waar nodig, Adobe Lightroom en Photoshop om mijn foto’s precies d√°t gevoel te geven dat ik vooraf voor ogen had.

Ik hoop dat mijn foto’s u aanspreken; voel u vrij om een bericht achter te laten. Hopelijk wilt u ook met mij samenwerken om mooie foto’s voor u te maken. Als u ook door mij foto’s wilt laten maken, zowel portret / head shots, als ook in het algemeen, neem dan even contact met mij op via de Contact-pagina. Ik ben benieuwd wat ik voor u kan betekenen.

Rob van der Post

RCP Photography