Werkzoekend? Maak indruk met een professioneel headshot!

Onze eerste indruk van elkaar vindt steeds vaker online plaats, via een profielfoto op LinkedIn. Kom professioneel en benaderbaar over bij een potentiële werkgever of opdrachtgever.

Headshots

Werkloos en op zoek naar een nieuwe baan? Dan wil je zeker een goede eerste indruk maken met een professioneel portret of headshot op je CV en LinkedIn! RCP Photography is gespecialiseerd in headshots en bedrijfsfotografie voor alle zakelijke doeleinden. Een nieuwe foto voor LinkedIn, je website of je CV, valt of staat met een professionele aanpak en uitvoering. Door het inzetten van een professionele profielfoto val je op bij potentiële werkgevers en opdrachtgevers. In slechts een fractie van een seconde wordt een eerste indruk bepaald en een keuze gemaakt. Je wilt authentiek overkomen, precies zoals je ook in het dagelijks leven bent.

Gericht op persoonlijkheid

Een natuurlijke, professionele en benaderbare uitstraling is gewenst in ieder zakelijk portret. Portretten hebben de focus op iemands gezicht. Met de juiste belichting, aanwijzingen en een comfortabele en ontspannen sfeer komt een goede foto vaak vanzelf. Tijdens het fotograferen kan meegekeken worden op het scherm. Zo zul je zien dat met kleine aanwijzingen en tips een verrassend resultaat wordt behaald. Jouw persoonlijkheid schijnt door in de foto en zorgt voor een herkenbaar en authentiek beeld. Beroemd fotograaf Peter Hurley heeft met The Headshot Crew een enorm netwerk van professionals opgericht. Fotograaf Rob is lid en blijft zich doorontwikkelen met nieuwe technieken en het gebruik van de beste apparatuur en materialen.

Een professioneel portret om jouw carrière een boost te geven?

Ik begrijp dat je mogelijkheden om te investeren in een profielfoto met impact beperkter zijn als je afhankelijk bent van een uitkering. Omdat ik mensen wil helpen hun dromen te verwezenlijken zodat zij de kansen kunnen pakken die op hun pad komen, bied ik speciaal voor werkzoekenden ook minishoots aan.

Voor een minishoot van 15 minuten in de studio betaal je 75 euro incl. BTW. Hiervoor ontvang je digitaal 1 geretoucheerde foto in hoge resolutie en geoptimaliseerd voor onder andere gebruik op LinkedIn. Voor extra foto’s betaal je 35 euro per extra geretoucheerde foto. 

Retoucheren betekent overigens dat ik de oneffenheden in de huid, eigenwijze haren en dergelijke netjes maak.
Er wordt heel licht geretoucheerd; het is de bedoeling dat je uiteraard gewoon blijft zoals je bent!

Plan gelijk een afspraak