Headshots

Headshots

Wilt u een professioneel portret of headshot voor uw zakelijke profiel? RCP Photography is gespecialiseerd in headshots en bedrijfsfotografie voor al uw zakelijke doeleinden. Een nieuwe foto voor LinkedIn, uw website, CV of presentatie, valt of staat met een professionele aanpak en uitvoering. Door het inzetten van een zakelijke profielfoto valt u op bij potentiële werkgevers en opdrachtgevers. In slechts een fractie van een seconde wordt een eerste indruk bepaald en een keuze gemaakt. U wilt authentiek overkomen, precies zoals u ook in het dagelijks leven bent.

Gericht op persoonlijkheid

Een natuurlijke, professionele en benaderbare uitstraling is gewenst in ieder zakelijk portret. Portretten hebben de focus op iemands gezicht. Met de juiste belichting, aanwijzingen en een comfortabele en ontspannen sfeer komt een goede foto vaak vanzelf. Tijdens het fotograferen kan meegekeken worden op het scherm. Zo zult u zien dat met kleine aanwijzingen en tips een verrassend resultaat wordt behaald. Uw persoonlijkheid schijnt door in de foto en zorgt voor een herkenbaar en authentiek beeld. Beroemd fotograaf Peter Hurley heeft met The Headshot Crew een enorm netwerk van professionals opgericht. Fotograaf Rob is lid en blijft zich doorontwikkelen met nieuwe technieken en het gebruik van de beste apparatuur en materialen.

Een professioneel portret of headshot?

Voor een fotoshoot van 60 minuten in de studio betaalt u 200 euro incl. BTW. Hiervoor ontvangt u digitaal 3 geretoucheerde foto's in hoge resolutie en geoptimaliseerd voor onder andere gebruik op LinkedIn. Voor extra foto’s betaalt u 35 euro per extra geretoucheerde foto. 

Retoucheren betekent overigens dat ik de oneffenheden in de huid, eigenwijze haren en dergelijke netjes maak. Er wordt heel licht geretoucheerd; het is de bedoeling dat u uiteraard gewoon blijft zoals u bent!

Plan gelijk een afspraak

Natuurlijk kan ik ook professionele profielfoto's maken voor uw hele afdeling of bedrijf; neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ik kan ook bij u op uw locatie foto's maken met mijn mobiele studio; hiervoor geldt een toeslag van 20%.